Comparteix

Últims dies per inscriure't a la travessia 2023

Els dies 28, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre tindrà lloc la tercera edició de les jornades itinerants “AVAN, xarxa d’espais rurals per la investigació i la recerca contemporània” del Programa d’Extensió Universitària PEU de la Universitat Jaume I, comissariat per Rafael Tormo Cuenca i que forma part del del Pla de Formació de la Generalitat Valenciana “Cultura per a la Recuperació”.

Les jornades itinerants AVAN proposen una acció formativa en el marc d’un viatge en bus amb les artistes, mediadores i tècniques dels municipis implicats en la xarxa d’aquest projecte per tal de conèixer els resultats dels processos desenvolupats i reflexionar sobre l’art i la creació contemporània.

En aquesta edició, el tema marc és “Memòria, massa memòria” i es vol experimentar amb allò que entenem per memòria. Els municipis que formen part d’aquest projecte i que es visitaran en la itinerància són Vilafranca, Forcall, Vilanova d’Alcolea, Viver i Geldo.

Des de el PEU UJI volem animar-vos a participar en les jornades itinerants AVAN/03. Son Lliures d’acces i si voleu acompanyar nos amb el viatge contacteu amb info.espaisavan@gmail.com

Altres notícies

Intervenció artística al mur de pedra seca.

Festa forn de calç de la Madonya

Coneixement Expandit_CRA Penyagolosa