Comparteix

AVAN participa en la Fira d'Art Contemporani de Castelló «Marte» 2021

El projecte AVAN, es va presentar durant el cap de setmana del 17 al 19 de desembre de 2021 a l’Auditori i Palau de Congressos de la capital de la Plana en la secció de «Marte Social» amb l’acompanyament del Programa d’Extensió Universitària PEU-UJI.

En concret, l’espai de Marte Social, té com a finalitat l’acció reivindicativa i transformadora de la consciència social a partir de propostes artístiques de l’art contemporani. Allí, presentaren una síntesi de la primera edició de la trobada de la xarxa de centres rurals per a la investigació contemporània AVAN/01. Sembrar Mons que es va celebrar el primer cap de setmana d’octubre del 2021, en les localitats d’el Forcall, Vilafranca, Sant Mateu, Vilanova d’Alcolea i Viver, poblacions en les quals artistes vinguts de diferents llocs com Astúries, Galícia, País Basc, Catalunya o la Comunitat Valenciana van compartir espais expositius i accions amb les creacions dels artistes locals.

AVAN es va presentar en la fira Marte com un projecte que mostra la necessitat de crear un programa cultural a mitjà o llarg termini que ajude i done veu a l’experimentació d’accions contemporànies multidisciplinàries a l’interior del pobles de Castelló.

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,