Comparteix

AVAN en la presentació dels nous projectes que formen part d' ENCLAU-UJI

El passat 16 de juliol va tindre lloc la presentació dels nous projectes de la xarxa de municipis per la cultura al paranimf de la Universitat Jaume I, impulsora dels projectes. Aquesta xarxa de municipis forma part del programa ENCLAU-UJI 2021, el qual té l’objectiu de dinamitzar l’interior rural de Castelló a través de projectes culturals, creant un vincle entre la Universitat i els agents socials de les localitats.

La rectora de la Universitat, Eva Alcón, ha afirmat «Enclau-UJI representa una mirada oberta, sensible i respectuosa cap a l’interior, que respon als seus interessos i aborda les seues realitats, les singulars i les compartides. És un model innovador de cogovernança ciutadana des de la cultura i un exemple en el qual es poden definir nous escenaris per a la participació. I, per a la universitat pública de Castelló, és una oportunitat de reforçar el vincle amb els nostres pobles».

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,