Comparteix

AVAN inicia un diàleg amb les escoles rurals de Castelló

AVAN inicia un diàleg amb les escoles rurals de Castelló

Des de AVAN, ens fa molt de goig rodar pels territoris acomboiats del projecte, generant nous espais d’encontre entre la creació artística contemporània i la realitat rural. Aquesta setmana ens hem acostat als centres educatius per tal de conèixer-nos i veure possibles accions futures en comú. Encara que falta trobar-nos amb Viver i Geldo, fet que serà els propers dies, han estat encontres encisadores i de profit, on hem pogut qüestionar la relació entre l’art i l’educació al context rural, intercanviar sensibilitats i opinions, vincular calendaris i formular la participació activa dins de les pràctiques artístiques. 

A Vilafranca ens han rebut Carlos i Raquel, director i cap d’estudis del CEIP Don Blasco de Alagón, acompanyades de la técnica de cultura Ana Querol.

A Forcall hem compartit amb Isabel, profesora del CRA Els Ports, i la tècnica de desenvolupament local Anabel Ejarque. 

A Vilanova d’Alcolea ens esperaven Juanjo, director del CRA El Trescaire i la representante de primària, amb el tècnic de desenvolupament local Eugeni Trilles i la visita de Tica i Margarita, veïnes mediadores del poble. 

Agraïdes de col·laborar amb gent implicada amb el territori i la cultura, disposada a apropar l’art contemporani allà on s’olora la muntanya. 

CRA Els Ports (Forcall) Anabel Ejarque, tècnica de desenvolupament local, Isabel, profesora de música Rafael Tormo, comisari i director d’AVAN Ana Sánchez, equip educatiu d’AVAN
CRA El Trescaire (Vilanova) Rafael Tormo, comisari i director d’AVAN Representante primària Juanjo Fores, director Ana Sánchez, equip educatiu d’AVAN Tica i Margarita, mediadores Eugeni Trilles, tècnic de desenvolupament local

Altres notícies

Artistes i participants AVAN/03

Horaris de la TRAVESSIA 2023

Entrevista a Nora Ancarola en Viver

Últims dies per inscriure't a la travessia 2023

Inscriu-te a la travessia AVAN 2023

Entrevista a Rafael Tormo Cuenca