Comparteix

S'inicien les formacions en mediació per a les mediadores i mediadors d'AVAN/02

Amb aquesta formació iniciada durants la segona i tercera setmana de juliol, AVAN vol generar ferramentes noves i espais concrets de professionalització, i és que, la mediació va més enllà del que està establert per trobar-nos en altres realitats que enriqueixen la interacció on es produeix la trobada i on es generen conflictes que alimenten el sustrat social.

Per al bon desenvolupament de la proposta, és essencial el fet de treballar la funció activa de la mediació com a peça clau de la correcta inclusió del projecte als territoris de l’interior de Castelló. Per aquesta raó, l’equip d’AVAN, ha creat un curs específic dividit en cinc mòduls i 19 videotutorials, amb la professional en mediació: Laura U. Pastor Pastor. Aquests vídeos es poden trobar al canal d’AVAN a YouTube.

A més el projecte també ha iniciat les futures programacions per a les quedades i residències que tindran lloc els mesos d’agost i setembre, on les mediadores i mediadors junt amb els artistes i l’equip d’AVAN treballaran conjuntament per portar a terme un obra/projecte específic per cada localitat participant en l’AVAN/02.

Altres notícies

"Redes son amores"

Geldo formarà part de la propera edició d’AVAN/03

"Mobilitzar coneixement per acomodar comunitat" dona nom a les Jornades d'Acció Rural en les quals AVAN participa

Espais Avan (Castelló) promueve el contacto entre la cultura popular y el arte contemporáneo

La xarxa AVAN participa aquest dissabte en una taula rodona sobre residències artístiques inclòs en el cicle de debats KULT

Comencen les residències d'AVAN/02