Comparteix

S'inicien les formacions en mediació per a les mediadores i mediadors d'AVAN/02

Amb aquesta formació iniciada durants la segona i tercera setmana de juliol, AVAN vol generar ferramentes noves i espais concrets de professionalització, i és que, la mediació va més enllà del que està establert per trobar-nos en altres realitats que enriqueixen la interacció on es produeix la trobada i on es generen conflictes que alimenten el sustrat social.

Per al bon desenvolupament de la proposta, és essencial el fet de treballar la funció activa de la mediació com a peça clau de la correcta inclusió del projecte als territoris de l’interior de Castelló. Per aquesta raó, l’equip d’AVAN, ha creat un curs específic dividit en cinc mòduls i 19 videotutorials, amb la professional en mediació: Laura U. Pastor Pastor. Aquests vídeos es poden trobar al canal d’AVAN a YouTube.

A més el projecte també ha iniciat les futures programacions per a les quedades i residències que tindran lloc els mesos d’agost i setembre, on les mediadores i mediadors junt amb els artistes i l’equip d’AVAN treballaran conjuntament per portar a terme un obra/projecte específic per cada localitat participant en l’AVAN/02.

Altres notícies

Artistes i participants AVAN/03

Horaris de la TRAVESSIA 2023

Entrevista a Nora Ancarola en Viver

Últims dies per inscriure't a la travessia 2023

Inscriu-te a la travessia AVAN 2023

Entrevista a Rafael Tormo Cuenca