Comparteix

Obrim el cicle d'entrevistes AVAN/03

Les residències AVAN/03 s’han celebrat durant el passat mes de Juliol en Geldo, Vilafranca, Viver, Vilanova d’Alcolea i Forcall. Aquests pobles han rebut artistes de diverses parts del territori, i amb el suport dels mediadors i mediadores locals han treballat en una investigació al voltant del lema de la present edició del projecte: ’’Memòria, massa memòria’’.

Des de AVAN hem registrat conversacions amb els artistes i mediadores, on comparteixen les diferents expectatives que s’havien fet abans d’arribar a la localitat, i també sobre idees i materials que han fet servir durant els dies de reserca.

Hem creat una llista de reproducció al canal de Youtube: AVAN. Espais rurals de recerca contemporània, on trobareu les entrevistes completes. A continuació vos deixem l’enllaç a la primera càpsula on parlem amb l’artista Olga Diego i el mediador Javier Soligó en Vilafranca.

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,