Comparteix

Fòrum Vives [Re]Imaginant la mirada de la Universitat cap al territori

El 7 i 8 de juny vam estar en Geldo on vam assistir al seminari [Re]Imaginant la mirada de la Universitat cap al territori, de la Xarxa Lluís Vives. (Fòrum Vives).

Partint d’un programa complet per a les jornades, es van plantejar experiències per a pendre conciència de les diverses necesitats del territori. Així mateix, de la urgència que les Universitats acullen i acompanyen, per a desenvolupar un programa transformador. 

Rafael Tormo Cuenca, en representació del projecte AVAN va exposar la necesitat que les pràctiques i processos artístics estiguen incorporats als programes de les Universitats. I que des de el respecte i la consideració d’aquestes pràctiques, s’assumisquen les dificultats per a problematitzar-les. Per tot això, també es va parlar de les ediciones d’AVAN i l’aliança que estableixen entre l’art contemporani i el territori.

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,