Comparteix

Presentació d'AVAN a Vilafranca en el Rural Experimenta III

La setmana passada l’equip d’AVAN vam estar a Vilafranca per a presentar el projecte al Rural Experimenta III, un laboratori d’experimentació i innovació ciutadana. Rural Experimenta és una iniciativa de col·laboració entre el Ministerio de Cultura y Deporte i MediaLab Prado, el qual consisteix en un taller per al disseny col·laboratiu de projectes de experimentació i innovació al medi rural.

Durant la presentació vam conéixer altres projectes com el FAVA365, un festival d’art contemporani que se celebra anualment a Vilanova d’Alcolea i el projecte de la Reial Fàbrica de l’Alcora per a la recuperació i conservació del patrimoni material de la zona vinculat a la indústria taulellera.

De camí a Vilafranca ens reunirem amb les mediadores de l’AVAN 01 de Forcall per a visitar la sala on esdevindrà el programa. Es tracta d’un antic convent dels Dominicos fundat el 1609 i que pràcticament no ha patit transformacions des de la seua construcció.

També vam visitar les sales de Sant Mateu i Viver. En el cas de la sala de Sant Mateu, es tracta del Palau del Marqués de Villores, un Palau renacentista del segle XVI. El programa de Viver tindrà lloc al Convent de San Francisco de Paula, fundat al segle XVII.

Altres notícies

"Redes son amores"

Geldo formarà part de la propera edició d’AVAN/03

"Mobilitzar coneixement per acomodar comunitat" dona nom a les Jornades d'Acció Rural en les quals AVAN participa

Espais Avan (Castelló) promueve el contacto entre la cultura popular y el arte contemporáneo

La xarxa AVAN participa aquest dissabte en una taula rodona sobre residències artístiques inclòs en el cicle de debats KULT

Comencen les residències d'AVAN/02