Comparteix

AVAN presenta un primer exemplar temptatiu amb un tiratge curt del seu primer llibre "Sembrar Mons"

El projecte d’AVAN junt amb el suport del Servei de Publicacions de la Universitat Jaume I de Castelló, presenten un primer exemplar del llibre SEMBRAR MONS, en versió al castellà. A més aquest es va presentar, el passat dia 1 de juny, junt amb altres propostes d’innovació cultural del Programa d’Extensió Universitària – PEU, al V Fòrum Cultura i Ruralitats – CLAUS PER A UN ECOSISTEMA CULTURAL EN EL TERRITORI a Astúries. Esdeveniment promogut pel programa Cultura i Ciutadania del Ministeri de Cultura i Deport.

Des de l’organització d’AVAN concluen que ben aviat podran compartir aquest nou llibre als dos idiomes per a tot el públic, tant en castellà com al valencià. L’exemplar d’AVAN el funciona com a procés d’investigació i registre continuant del treball d’aportació i memòria reflexiva per al món contemporani i el seu pensament crític a l’àmbit rural.

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,