Comparteix

AVAN en la VII Trobada de Cultura i Ciutadania "Cultura Post-Covid: 25 reptes"

El passat 14 d’octubre, Albert López Monfort, cap de servei d’Activitats Socioculturals i el PEU- Programa d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló, juntament amb el director del projecte d’AVAN, Rafael Tormo, van formar part del VII edició de la Trobada Cultura i Ciutadania celebrat del 13 al 15 d’octubre del 2021 a Donosti (País Basc) amb el col·loqui: Acompanyar i cuidar, reimaginant la mirada de la política cultural cap al territori.

En aquesta xarrada, es va parlar de les polítiques culturals per a una territorialització afectiva des de la cultura, l’educació, l’art contemporani, el desenvolupament, la despoblació o el patrimoni. També es va parlar d’acompanyament i cures. De xarxa i comunitat. D’apropiació, vincles i participació. A més a més, de la presentació fora del territori valencià d’AVAN/01, com a exemple de ser un projecte per a l’intercanvi de coneixements, reflexions i pràctiques, teixint així, noves arquitectures basades en les relacions humanes.

En l’esdeveniment, es van triar aquells discursos i projectes que d’una o d’altra forma cobren una especial vigència o urgència en aquests temps d’incertesa i inseguretats col·lectives, i que assenyalen o apunten un horitzó de possibilitats d’acció per a la cultura, tant per a professionals com per a la ciutadania, sent AVAN. Espais rurals de recerca contemporània, un dels projectes exemple presentats en aquesta última edició de la Trobada de Cultura i Ciutadania 2021.

Altres notícies

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,

AVAN04 'Despatrimonialitzar allò patrimonialitzable'