Comparteix

AVAN desenvolupa un curs específic sobre la Mediació Cultural per a l'AVAN/02

La Xarxa AVAN, possibilita pràctiques artístiques on l’experimentació apareix com a part fonamental dels processos socials, de pensament i creatius en entorns rurals; amb la finalitat de qüestionar els actuals enteniments del que assimilem per viure en un poble. Per això, un dels valors força del projecte és el de per mitjà de l’art i el pensament crític mobilitzar els coneixements cap als marges, sent allí, on es produeix la hibridació i la perifèria dels sabers.

Per al bon desenvolupament de la proposta, és essencial el fet de treballar la funció activa de la mediació com a peça clau de la correcta inclusió del projecte als territoris de l’interior de Castelló, i es que, AVAN/02 vol ampliar la possibilitat de relacionar-se més i millor amb el mateix context dels municipis que hi participen, aprofundint amb el treball dels mediadors de les localitats com a agents primordials a l’hora de desenvolupar projectes d’aquestes característiques en l’entramat social dels pobles.

Per aquesta raó, l’equip d’AVAN, ha creat un curs específic dividit en cinc mòduls i 19 videotutorials, amb la professional en mediació: Laura U. Pastor Pastor. Amb aquesta formació AVAN vol generar ferramentes noves i espais concrets de professionalització, i és que, la mediació va més enllà del que està establert per trobar-nos en altres realitats que enriqueixen la interacció on es produeix la trobada i on es generen conflictes que alimenten el sustrat social.

Altres notícies

Beques de col·laboració per al projecte AVAN

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,