Comparteix

AVAN/03 ja està en marxa amb les trobades entre els artistes i els agents rurals.

Iniciem les relacions entre les artistes i les poblacions rurals de Castelló, acompanyades com sempre, del personal tècnic dels ajuntaments de Forcall, Geldo, Vilafranca, Vilanova d’Alcolea i Viver. En atenció a això, establim les primeres comunicacions per a les residències artístiques que tindran lloc al juliol, amb un paper clau de les mediadores i mediadors per aprofundir en el treball d’experimentació i creació artística contemporània a fer a les localitats. 

Trobades on conèixer-se i vincular amb el territori i la seua realitat social, on compartir sabers del patrimoni popular, articular noves pràctiques en comú i coneixements compartits que legitimen la memòria no oficial, la invisible, en la percepció, interpretació i expressió de les normes, valors i creences establertes o impugnades. 

Un primer encontre entre un entorn i context únic i una proposta de obra/projecte específic de recerca. AVAN/03. “Memòria, massa memòria”, ja està en marxa!

Altres notícies

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,

AVAN04 'Despatrimonialitzar allò patrimonialitzable'