Comparteix

AVAN conclou la seua primera edició AVAN/01. SEMBRAR MONS del 2021 amb sensacions molt positives

L’essència d’AVAN, la seua presencialitat i el fet que siga una trobada que funcione com una caravana fa que projectes d’aquestes característiques adquirisquen realment un sentit propi. La mostra va estar visitada per associacions de dones, associacions veïnals d’altres localitats, associacions culturals, i per joves i alumnes de les escoles i els IES pròxims. A més d’un gran nombre de famílies que van gaudir de la trobada.

Aquesta coparticipació i la convivència entre tots els membres va fer possible que l’intercanvi de les perspectives contemporànies actuals es fera amb legitimitat des de la mirada local. D’altra banda, un dels objectius essencials d’AVAN és la creació d’una xarxa de recursos que possibiliten a futur la creació de noves relacions interconnexes entre els participants, els mediadors i els públics; i podem concloure molt positivament perquè sabem que ja s’han generat noves sinergies de treball amb noves propostes i altres projectes.

Com tots els programes culturals que comencen a fer carrera, AVAN- Espais rurals d’investigació contemporània, vol continuar enriquint-se i creixent, ampliant el seu coneixement i l’experiència del moment de convivència, és per això que, AVAN/02 ampliarà la possibilitat de relacionar-se més i millor amb el mateix context dels municipis que participen, fent un treball més profund amb els mediadors de les localitats, ja que aquests són els agents primordials en l’hora de desenvolupar projectes d’aquestes característiques.

Altres notícies

Jornades "Orgànica Geometria Variable": Fomentant la Col·laboració i el coneixement entre els Territoris Rurals del territòri l’Estat Espanyol i Castelló.

AVAN participa en el seminari  ‘Desde el rural, prácticas artísticas en contexto’,

AVAN04 'Despatrimonialitzar allò patrimonialitzable'