Comparteix

Altura, última localitat en adherir-se al projecte d'AVAN

L’última localitat en sumar-se al que serà el pròxim encontre d’AVAN ha sigut Altura, situada en la comarca de l’Alt Palància. A més el pròxim dia 4 de juliol tindrà lloc la segona reunió per a la coordinació tècnica del projecte d’AVAN/02 “ALLÒ QUE NO SABÍEM QUE SABEM”.

En aquesta reunió es presentarà el que serà el nou projecte i programa d’AVAN/02, definint les seues dates i pressupostos; i es que, aquest nou encontre d’AVAN planteja una altra estratègia més complexa per portar les reflexions contemporànies a les diferents localitats participants de l’interior de Castelló. Recordem que aquest any participaran en l’esdeveniment les localitats d’Altura, Forcall, Vilanova d’Alcolea, Vilafranca i Viver.

El nou projecte d’AVAN, presenta una estructura nova baix la temàtica de l’educació no reglada i la memòria oral, on a cada localitat els artistes, mediadors i equip d’AVAN durant els mesos vinents d’agost i setembre treballaran conjuntament per generar un obra/projecte per cada municipi on després a l’octubre serà exposat, formant part de l’itinerari de viatge, art i pensament crític d’AVAN/02.

Prompte és presentarà públicament la nova imatge, itinerari i calendari per al segon encontre d’AVAN.

Altres notícies

Testimonis AVAN /03

Comiat i conclusions AVAN/03

Tercer dia de la travessia AVAN/03